Service bij Pordon

Ervaar het verschil

Uw auto is een kostbaar bezit, een bolide die topprestaties kan leveren, en u daarbij veilig van A naar B brengt. Met het juiste onderhoud kunt u vele jaren plezier beleven van uw auto. Onderhoudsbeurten zijn van groot belang om uw voertuig in top conditie te houden. Het zorgt ervoor dat vroegtijdig eventuele mankementen worden opgemerkt zodat u er zeker van bent dat u veilig de weg op kunt.

PORDON/Mobimall is een onafhankelijke dealer, hierdoor houden wij onderhoudsbeurten betaalbaar voor u. Alle merken en modellen zijn welkom. Of u nu een liefhebber bent die vooral in het weekend geniet van Porsche of de dagelijkse gebruiker bent van Audi/VW, u bent gewoon welkom. Wij maken uitsluitend gebruik van originele merkonderdelen. Hoogwaardige service, persoonlijk contact en passie voor kwaliteit voor een betaalbare prijs is wat ons onderscheid van de rest. Onze specialisten in de werkplaats zijn échte kenners, met jarenlange ervaring die met veel liefde en passie met uw auto aan de slag gaan.

Uw Porsche in topconditie

Het onderhoud gebeurd na goed overleg met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij gebruiken moderne apparatuur en het juiste gereedschap om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang rijdplezier heeft van  uw  Porsche.

Zo beschikken wij over professionele Porsche uitleesapparatuur zoals de originele Porsche Piwis-II tester. Mobimall/PORDON is door Porsche AG geaccrediteerd en toegelaten tot het Porsche Partner Network (PPN). Dit online netwerk van Porsche geeft Porschedealers en overige zelfstandige Porsche organisaties toegang tot o.a. voertuiginformatie, inhoud, diagnose- en reparatiebegeleiding, kennisuitwisseling, etc. De PPN status stelt onze monteurs in staat gebruik te maken van het Porsche Central Service System (PCSS), de technische database van Porsche dat informatie verschaft tot alle technische informatie van elk type Porsche met betrekking tot onderhoud, begeleide storingsdiagnose, technische waarden, reparatiehandleidingen, etc. Service is 1, maar  diepgaand begrip van de unieke kenmerken, prestaties en geschiedenis van Porsche-auto’s, resulteert in een service die verder gaat dan alleen technische aspecten en ook de emotionele band van eigenaars met hun voertuigen erkent.