Onderhoud bij Pordon

Bij goed en regelmatig onderhoud, kunt u nog jarenlang genieten van uw voertuig.

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten. Doordat wij een onafhankelijke dealer zijn, kunnen wij optimaal met u meedenken en het bij u passende advies geven.

Dit onderhoud is verdeeld in twee categorieën: klein en groot onderhoud.

Klein onderhoud voor een auto is vergelijkbaar met een gezondheidscheck voor de mens. Het omvat het controleren en indien nodig bijwerken van vitale componenten en systemen van de auto om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren.
Net zoals regelmatige controles bij de dokter kunnen helpen om potentiële gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen en te voorkomen, helpt klein onderhoud aan de auto bij het identificeren en aanpakken van mogelijke problemen voordat ze ernstiger worden.

Door vitale onderdelen zoals olie, remmen, banden, verlichting en vloeistoffen regelmatig te controleren en indien nodig bij te vullen of te vervangen, wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van de auto gewaarborgd. Bovendien kan het tijdig aanpakken van slijtage of kleine problemen voorkomen dat ze uitgroeien tot grotere, kostbaardere reparaties in de toekomst.

Kortom, klein onderhoud is essentieel voor het behoud van de algehele gezondheid en prestaties van een auto, en het kan helpen om onverwachte problemen op de weg te voorkomen.

Tijdens groot onderhoud worden niet alleen de vitale componenten en systemen gecontroleerd, maar worden ook alle kritieke systemen grondig geïnspecteerd en indien nodig vervangen of aangepast. Door deze uitgebreide inspectie en onderhoudsbeurt kunnen potentiële problemen of slijtage die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd, worden geïdentificeerd en aangepakt voordat ze ernstiger worden en mogelijk tot grotere problemen leiden. Dit kan helpen om de levensduur van de auto te verlengen en ervoor te zorgen dat deze blijft presteren zoals bedoeld.

Van alle merken auto’s doen wij klein en groot onderhoud. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring en zorgen ervoor dat jouw auto goed onderhouden is zodat je zonder problemen de weg op kunt.

APK

De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als de APK is een verplichte inspectie die ervoor zorgt dat jouw auto voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieuprestaties. Tijdens de APK-keuring nemen onze ervaren monteurs verschillende vitale aspecten van de auto onder de loep, waaronder remmen, verlichting, banden, schokdempers en andere belangrijke onderdelen. Daarnaast wordt gecontroleerd of jouw voertuig aan de geldende milieunormen voldoet.

Door deze grondige inspectie kunnen mogelijke gebreken of tekortkomingen worden geïdentificeerd die de veiligheid van de auto kunnen beïnvloeden of die niet voldoen aan de geldende milieunormen. Indien tijdens de keuring gebreken worden gevonden, streven wij ernaar deze snel en efficiënt te verhelpen, zodat uw auto zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan. Dit benadrukt het belang van de APK-keuring als een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat auto’s veilig en milieuvriendelijk blijven opereren.

Storingen

Sta je langs de kant van de weg of begint er ineens een lampje op je dashboard te branden? Bel ons gerust voor advies.

We verhelpen al jaren storingen in alle merken en modellen auto’s en zijn voorzien van alle nodige uitleesapparatuur. Bovendien is het hebben van de  nodige uitleesapparatuur van cruciaal belang om snel en nauwkeurig de oorzaak van de storing te identificeren en effectief op te lossen.

Door deze service aan te bieden, helpen wij u om snel weer veilig de weg op te kunnen en vertrouwen te hebben in de betrouwbaarheid van uw voertuig.

Banden wisselen

Nieuwe banden of zomer/winterbanden wisselen? Voor allebei kun je bij ons terecht. Als u de voorkeur geeft aan nieuwe banden, biedt onze service u de mogelijkheid om te kiezen tussen de beste opties die aansluiten bij uw specifieke behoeften, rijstijl en budget.  aandacht voor het leveren van gepersonaliseerde service die voldoet aan uw individuele wensen.

Heeft u al  zomer- en winterbanden? Wij bieden de mogelijkheid om deze te laten wisselen, een praktische oplossing om het hele jaar door veilig te kunnen rijden, aangepast aan de seizoen omstandigheden. Ook kunnen wij u ook ontzorgen in het opslaan, reinigen en bewaren van uw wielenset.

Uw auto op maat gemaakt

Wat maakt uw auto uniek? Upgrade de looks met een nieuw Sportstuur, subtiele spoiler of een prachtige nieuwe set velgen. Kleine aanpassingen kunnen de prestaties van uw auto al verbeteren.

U kunt het ook groter aanpakken door te kiezen voor een compleet nieuw uitlaatsysteem voor nog meer vermogen winst en een sportief geluid. Bij een sportief geluid, hoort natuurlijk een sportieve uitstraling. Verlaag de auto doormiddel van verlagingsveren, hierdoor rijdt hij niet alleen sportiever, maar het ziet er ook nog eens goed uit.

Helemaal ALL-IN gaan? Kies voor een bodypakket. Als trotse bezitter van een Porsche 911 ben je vast en zeker geïnteresseerd in het verbeteren van zowel de uitstraling als de prestaties van jouw iconische sportwagen. Een Bodykit is precies wat je nodig hebt om deze doelen te bereiken: het verfijnt het uiterlijk van je auto en verhoogt tegelijkertijd de aerodynamica en prestaties. Alles is mogelijk.

Wij denken graag met u mee!

Garantie

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. In de Europese mededingingswetgeving voor de autosector is de afgelopen jaren toegewerkt naar vrije concurrentie in onderhoud en reparatie. Bij het merendeel van de autobezitters is het niet bekend dat garantie op nieuwe en gebruikte auto’s niet vervalt als een ander dan de merkdealer onderhoud verricht.

De garantie blijft behouden bij elk bedrijf dat volgens de voorschriften onderhoud uitvoert met OEM-kwaliteit onderdelen. De fabrikanten zijn verplicht alle benodigde kennis en voorschriften beschikbaar te stellen. Dat geld ook voor het gebruik van originele diagnose apparatuur. Met de zelfde kwaliteit kan de besparing op arbeidskosten wel oplopen tot 40%.Top kwaliteit en top service hoeft dus helemaal niet duur te zijn.