Gestart als Mobimall met een voorliefde voor Duitse auto’s uit het luxe segment maar uitgebreid met een specialisatie in Porsche…PORDON, premium cars & service.

Premium voor iedereen

Waar PORDON staat voor Porsche, staat MOBIMALL voor alle andere merken.

Mobimall is de basis waarmee het ooit begon, de verkoop van veelal luxe (Duitse) automobielen. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk in binnen- en buitenland opgebouwd. Staat het niet op voorraad dan gaan we wel op zoek naar de auto van uw wensen. Daarbij staat transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal, we doen enkel zaken met gerenommeerde bedrijven of merkdealers.

E

E

Ervaar het verschil

In ons schitterend nieuw gebouwd pand ontbreekt het aan niets. We durven met trots te zeggen dat we waarschijnlijk over de mooiste werkplaats uit de regio beschikken, uitgerust met ‘state of art’ apparatuur. Maar het meest trots zijn we op onze toegewijde specialisten die in deze werkplaats actief zijn, gedreven door de passie voor hun vak, met (tientallen) jaren ervaring. We zijn er zeker van dat uw auto met uiterste zorg en kennis van service wordt voorzien.

I couldn't find the sports car of my dreams, so I built it myself - Ferdinand Porsche

onze merken

Onze Showroom staat altijd vol met prachtige occasions in top conditie van verschillende merken. Wij nemen u graag mee op ontdekking en laten u al onze merken zien, horen, voelen en ervaren. Alles om voor u dé perfecte match te vinden.

Porsche

Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit.

Audi

Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit.

Ferrari

Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit.

Volkswagen

Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit.

BMW

Lorem ipsum dolor sit adipiscing elit.

Lees meer over Mobimall/PORDON

De huidige tendens is schaalvergroting, alles moet meer, alles moet sneller. Een gevolg is dat de persoonlijke aandacht steeds meer naar de achtergrond verschuift. Juist daarin willen wij graag het verschil maken, want al zijn we een autobedrijf…. het draait uiteindelijk om de mens!

De persoonlijke wensen, de beleving en uiteindelijk een mooie klik die zorgt voor vertrouwen, de basis van een lange termijn waarin we samen met u mooie en memorabele belevingen creëren.

Centraal in ons bedrijf staat daarom de espressobar, want het begint bij een goede kop koffie.

Wij als Mobimall/PORDON hebben geen banden met de Pon Porsche Importorganisatie en PON dealerorganisatie. Wij zijn een onafhankelijke Porsche specialist welke door Porsche AG geaccrediteerd en toegelaten is tot het Porsche Partner Network (PPN)