105 Road Name, Berlin, Germany

Sales bij Pordon

Het zoeken, vinden en uiteindelijk bezitten van uw ultieme (sport)auto is voor velen een droom die uitkomt.

Van het hebben van een poster boven je bed tot het moment waarop die droom werkelijkheid wordt en je daadwerkelijk instapt, start en wegrijdt, het is een bijzonder en emotioneel geladen moment voor velen.

Bij PORDON weten we hoe bijzonder dat voelt. Wij bieden auto’s aan die niet alleen voldoen aan uw verwachtingen, maar ook net dat extraatje bieden. Iets dat tot de verbeelding spreekt van u als autoliefhebber die op zoek is naar iets speciaals.

Wij leveren uitmuntende, exclusieve auto’s die feilloos aansluiten bij het ideale plaatje dat u voor ogen heeft. Wij kunnen vertrouwen op specialisten met jarenlange ervaring in de Automotive branche en dankzij ons internationale netwerk beschikken wij continu over een exclusief assortiment. Al onze professionals delen dezelfde passie voor auto’s als u. Alleen zo kunnen wij de service bieden waar we allemaal voor staan. Graag zetten wij die extra stap.

AUTO IMPORT

De import van jong gebruikte occasions stijgt elk jaar gestaag. De toenemende vraag is verklaarbaar omdat er met name in Duitsland veel “Jahreswagen & Werkswagen” worden aangeboden afkomstig van de autofabrieken Audi, Porsche, Mercedes en Volkswagen. Deze auto’s zijn niet alleen prijstechnisch zeer aantrekkelijk maar ook qua opties en accessoires.

Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij  een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners waar wij zaken mee doen. De aankoop, transport, keuring en de kentekenaanvraag kunnen wij volledig voor u regelen tegen een vooraf vastgestelde prijs zodat u exact weet wat de totaal kosten zijn.

VERZEKERINGEN

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. In de Europese mededingingswetgeving voor de autosector is de afgelopen jaren toegewerkt naar vrije concurrentie in onderhoud en reparatie. Bij het merendeel van de autobezitters is het niet bekend dat garantie op nieuwe en gebruikte auto’s niet vervalt als een ander dan de merkdealer onderhoud verricht.

In samenwerking met Carmeleon biedt Mobimall/PORDON u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te verzekeren waarbij uw huidige no-claim korting wordt overgenomen. U sluit uw Carmeleon autoverzekering af via het Internet thuis of bij Mobimall. Acceptatie vindt direct online plaats ! U ontvangt de digitale polis en groene kaart in uw eigen mailbox. Dat is gemakkelijk, snel, zeker en eigentijds. Carmeleon bewijst de autoverzekeraar van deze tijd te zijn met een uitstekende dekking tegen zeer aantrekkelijke premies én voorwaarden.

De Carmeleon MOBIMALL / PORDON polis is in veel opzichten uniek:

  • Zeer uitgebreide polis voor alle typen en modellen
  • Aanschafwaarde wordt vergoed (maximaal vijf jaar*) bij total loss of diefstal
  • Zeer aantrekkelijke premies
  • Bij schade heeft u één aanspreek punt:
  • Geen eigenrisico bij schadeherstel via Mobimall
  • Gratis vervangend vervoer
  • Reparatie alleen met originele onderdelen (ook ruiten)
  • Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling

FINANCIERING

Financiering of leasing van uw auto is maatwerk. Mobimall/PORDON biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden.

Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

AUTOTRANSPORT

Mobimall/PORDON beschikt over een speciale drie-assige kantelbare autoambulance waarmee elke exclusieve auto schadevrij vervoerd kan worden. Haal- en brengservice voor onderhoud/reparatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij informeren u graag.