105 Road Name, Berlin, Germany

Service & onderhoud bij Pordon

Ervaar het verschil

Uw auto is een kostbaar bezit, een bolide die topprestaties kan leveren, en u veilig van A naar B brengt. Met het juiste onderhoud kunt u vele jaren plezier beleven van uw auto. Onderhoudsbeurten zijn van groot belang om uw voertuig in topconditie te houden. Ze zorgen ervoor dat eventuele mankementen vroegtijdig worden opgemerkt, zodat u er zeker van bent dat u veilig de weg op kunt.

PORDON/Mobimall is een onafhankelijke dealer, waardoor we onderhoudsbeurten betaalbaar houden voor u. Alle merken en modellen zijn welkom. Of u nu een liefhebber bent die vooral in het weekend van Porsches geniet, of een dagelijkse gebruiker bent van Audi/VW, u bent van harte welkom. We maken uitsluitend gebruik van originele merkonderdelen. Hoogwaardige service, persoonlijk contact en passie voor kwaliteit voor een betaalbare prijs onderscheiden ons van de rest. Onze specialisten in de werkplaats zijn echte kenners, met jarenlange ervaring, die met veel liefde en passie aan uw auto werken.

Uw Porsche in topconditie

Het onderhoud gebeurt na goed overleg met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij gebruiken moderne apparatuur en het juiste gereedschap om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang rijplezier heeft van uw Porsche.

Daarnaast beschikken wij over professionele Porsche uitleesapparatuur, zoals de originele Porsche Piwis-II tester. Mobimall/PORDON is door Porsche AG geaccrediteerd en toegelaten tot het Porsche Partner Network (PPN). Dit online netwerk van Porsche biedt Porschedealers en andere zelfstandige Porsche-organisaties toegang tot onder andere voertuiginformatie, inhoud, diagnose- en reparatiebegeleiding, kennisuitwisseling, etc. De PPN-status stelt onze monteurs in staat om gebruik te maken van het Porsche Central Service System (PCSS), de technische database van Porsche die informatie biedt over alle technische aspecten van elk type Porsche, inclusief onderhoud, begeleide storingsdiagnose, technische waarden, reparatiehandleidingen, etc. Service is belangrijk, maar een diepgaand begrip van de unieke kenmerken, prestaties en geschiedenis van Porsche-auto’s resulteert in een service die verder gaat dan alleen de technische aspecten en ook de emotionele band van eigenaren met hun voertuigen erkent.

Bij goed en regelmatig onderhoud, kunt u nog jarenlang genieten van uw voertuig.

U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine onderhoudsbeurten. Als onafhankelijke dealer kunnen wij optimaal met u meedenken en u van passend advies voorzien.

Dit onderhoud is onderverdeeld in twee categorieën: klein en groot onderhoud.

Klein onderhoud voor een auto is vergelijkbaar met een gezondheidscheck voor een mens. Het omvat het controleren en indien nodig bijwerken van vitale componenten en systemen van de auto om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Net zoals regelmatige controles bij de dokter kunnen helpen potentiële gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen en te voorkomen, helpt klein onderhoud aan de auto bij het identificeren en aanpakken van mogelijke problemen voordat ze ernstiger worden.

Door vitale onderdelen zoals olie, remmen, banden, verlichting en vloeistoffen regelmatig te controleren en indien nodig bij te vullen of te vervangen, wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van de auto gewaarborgd. Bovendien kan het tijdig aanpakken van slijtage of kleine problemen voorkomen dat ze uitgroeien tot grotere, kostbaardere reparaties in de toekomst.

Kortom, klein onderhoud is essentieel voor het behoud van de algehele gezondheid en prestaties van een auto, en het kan helpen onverwachte problemen op de weg te voorkomen.

Tijdens groot onderhoud worden niet alleen de vitale componenten en systemen gecontroleerd, maar worden ook alle kritieke systemen grondig geïnspecteerd en indien nodig vervangen of aangepast. Door deze uitgebreide inspectie en onderhoudsbeurt kunnen potentiële problemen of slijtage die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd, worden geïdentificeerd en aangepakt voordat ze ernstiger worden en mogelijk tot grotere problemen leiden. Dit kan helpen de levensduur van de auto te verlengen en ervoor te zorgen dat deze blijft presteren zoals bedoeld.

Wij voeren klein en groot onderhoud uit voor alle merken auto’s. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring en zorgen ervoor dat uw auto goed onderhouden is, zodat u zonder problemen de weg op kunt.

24/7 PORDON PECHHULP ASSISTANCE

 

Vaststaan met pech.. Wij begrijpen hoe frustrerend en stressvol dat kan zijn. Daarom bieden wij onze nieuwe 24/7 mobiliteitsservice aan, zodat we u overal in Nederland en Europa snel weer op weg kunnen helpen.

Ontdek de exclusieve 24/7 Assistance van PORDON
Bij PORDON bieden wij een uitmuntende service die uw gemoedsrust garandeert, waar u ook bent in Europa. Onze PORDON Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zowel bij pech als na een ongeval.

Snel bereikbaar
PORDON Assistance is direct beschikbaar via 088112 1234 , dag en nacht. Vanuit het buitenland kunt u ons bereiken op +31 88112 1234.

Snel geholpen
Ons toegewijde team zorgt ervoor dat u snel en professioneel wordt geholpen. We assisteren u niet alleen ter plekke, maar regelen ook graag de planning van uw verdere reis en eventuele accommodatie. Als uw Auto moet worden afgesleept, stellen wij een vervangende auto beschikbaar zelfs in het buitenland!

PORDON Assistance bij onderhoud
Bij onderhoud in onze werkplaats kunt u, afhankelijk van het onderhoudsinterval, rekenen op PORDON Assistance. Deze service is gekoppeld aan het onderhoud van uw auto en de duur ervan varieert per voertuig. Voor het exacte onderhoudsplan van uw auto kunt u altijd terecht bij Yannick Grandjean in onze showroom. Bij PORDON streven we naar excellente service en een zorgeloze rijervaring.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen met PORDON Assistance, waar en wanneer u het nodig heeft.

Inclusief uitgebreide services:

Hulp en assistentie bij pech of ongeval
*
Berging van uw voertuig
*
Vervangend vervoer
*
Repatriëring of voortzetting van uw reis
*
Kosten voor overnachting
*
Autosleutelservice
*
Repatriëring van uw voertuig naar onze of dichtstbijzijnde werkplaats
*
Telefonisch contact met ons hulpcentrum

APK

De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als de APK, is een verplichte inspectie die ervoor zorgt dat jouw auto voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieuprestaties. Tijdens de APK-keuring nemen onze ervaren monteurs verschillende vitale aspecten van de auto onder de loep, waaronder remmen, verlichting, banden, schokdempers en andere belangrijke onderdelen. Daarnaast wordt gecontroleerd of jouw voertuig aan de geldende milieunormen voldoet.

Door deze grondige inspectie kunnen mogelijke gebreken of tekortkomingen worden geïdentificeerd die de veiligheid van de auto kunnen beïnvloeden of die niet voldoen aan de geldende milieunormen. Indien tijdens de keuring gebreken worden gevonden, streven wij ernaar deze snel en efficiënt te verhelpen, zodat uw auto zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan. Dit benadrukt het belang van de APK-keuring als een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat auto’s veilig en milieuvriendelijk blijven opereren.

Storingen

Sta je langs de kant van de weg of begint er ineens een lampje op je dashboard te branden? Bel ons gerust voor advies.

Al jarenlang verhelpen we storingen in alle merken en modellen auto’s en zijn we voorzien van alle nodige uitleesapparatuur. Het hebben van de juiste uitleesapparatuur is cruciaal om snel en nauwkeurig de oorzaak van de storing te identificeren en effectief op te lossen.

Met deze service helpen we je snel weer veilig de weg op te kunnen en vertrouwen te hebben in de betrouwbaarheid van je voertuig.

Banden wisselen

Nieuwe banden nodig of moeten de zomer-/winterbanden gewisseld worden? Voor beide kun je bij ons terecht. Als je de voorkeur geeft aan nieuwe banden, biedt onze service je de mogelijkheid om te kiezen tussen de beste opties die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, rijstijl en budget. We hebben aandacht voor het leveren van gepersonaliseerde service die voldoet aan jouw individuele wensen.

Heb je al zomer- en winterbanden? Dan bieden wij de mogelijkheid om deze te laten wisselen, een praktische oplossing om het hele jaar door veilig te kunnen rijden, aangepast aan de seizoensomstandigheden. Ook kunnen wij je ontzorgen door het opslaan, reinigen en bewaren van je wielenset voor onze rekening te nemen.

Uw auto op maat gemaakt

Wat maakt jouw auto uniek? Upgrade de looks met een nieuw sportstuur, subtiele spoiler of een prachtige nieuwe set velgen. Kleine aanpassingen kunnen de prestaties van je auto al verbeteren.

Je kunt het ook groter aanpakken door te kiezen voor een compleet nieuw uitlaatsysteem voor nog meer vermogenswinst en een sportief geluid. Bij een sportief geluid hoort natuurlijk ook een sportieve uitstraling. Verlaag de auto met behulp van verlagingsveren; hierdoor rijdt hij niet alleen sportiever, maar ziet hij er ook nog eens goed uit.

Helemaal ALL-IN gaan? Kies dan voor een bodypakket. Als trotse bezitter van een Porsche 911 ben je vast en zeker geïnteresseerd in het verbeteren van zowel de uitstraling als de prestaties van jouw iconische sportwagen. Een bodykit is precies wat je nodig hebt om deze doelen te bereiken: het verfijnt het uiterlijk van je auto en verhoogt tegelijkertijd de aerodynamica en prestaties. Alles is mogelijk.

Wij denken graag met u mee!

 

Garantie

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. In de Europese mededingingswetgeving voor de autosector is de afgelopen jaren toegewerkt naar vrije concurrentie in onderhoud en reparatie. Bij het merendeel van de autobezitters is het niet bekend dat garantie op nieuwe en gebruikte auto’s niet vervalt als een ander dan de merkdealer onderhoud verricht.

De garantie blijft behouden bij elk bedrijf dat volgens de voorschriften onderhoud uitvoert met OEM-kwaliteitsonderdelen. Fabrikanten zijn verplicht alle benodigde kennis en voorschriften beschikbaar te stellen, inclusief het gebruik van originele diagnoseapparatuur. Met dezelfde kwaliteit kan de besparing op arbeidskosten wel oplopen tot 40%. Topkwaliteit en topservice hoeven dus helemaal niet duur te zijn.