105 Road Name, Berlin, Germany

Specialist in Porsche Heerlen

Onafhankelijke Dealer in Premium Auto’s in Limburg | PORDON

Sinds 2016 is PORDON uw onafhankelijke dealer voor premium auto’s in Limburg en omgeving. Ontdek onze occasions en plan een proefrit in Echt. Wij bemiddelen bij de aankoop van uw nieuwe droomauto maar hebben diverse occasions beschikbaar in onze showroom.

Onafhankelijke Dealer van Premium Auto’s in Limburg

Bent u op zoek naar een Porsche, Audi, Volkswagen, BMW of andere premium auto in Echt en omgeving? Neem dan contact met ons op. Echt ligt op slechts 20 minuten rijden van Heerlen. PORDON is een familiebedrijf zonder banden met de Pon Porsche Importorganisatie en PON dealerorganisatie, waardoor wij u onafhankelijk kunnen adviseren bij de aankoop van uw droomauto. Bij ons vindt u een breed scala aan premium merken en ons team van experts staat klaar om u te helpen.

Over ons – Pordon

Porsche of andere premium auto kopen in Heerlen

Wilt u een Porsche, Audi, Volkswagen, BMW of andere premium auto kopen in Heerlen en zoekt u een onafhankelijke dealer? PORDON is de ideale plek om een jong gebruikte Porsche te bezichtigen, proefrijden of kopen. Wij zijn al jaren onafhankelijk Porsche specialist en voorzien u van al uw Porsche wensen.

Porsche rijden is een unieke ervaring voor jong en oud. Elk model heeft zijn eigen rijstijl, rijgedrag en beleving. U zult verliefd worden op het comfort dat elke Porsche biedt. Geen tijd om langs te komen? Alle modellen staan op onze website, zodat u deze nu al kunt bezichtigen. Bekijk onze voorraad op de website of neem direct contact met ons op voor een proefrit door de prachtige omgeving in Echt.

Zoeken – Pordon

Zorg voor uw Porsche – Heerlen en omgeving

Voor inspectie, service of onderhoud van uw Porsche in Echt en omgeving kunt u terecht bij PORDON. Onze monteurs zijn opgeleid en gecertificeerd door Porsche en voeren onderhoud uit met originele onderdelen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze servicemanager Yannick Grandjean en maak een afspraak.

Service en onderhoud – Pordon

Porsche in Heerlen | Neem contact met ons op

Onze verkoopadviseur helpt u graag bij het vinden van de Porsche van uw dromen. Heeft u vragen over een specifiek model of servicemogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Heeft u de perfecte Porsche al gevonden of wilt u vrijblijvend een Porsche met ons samenstellen? Neem dan contact op met PORDON. Zie onderstaande details.

Afspraak maken – Pordon

PORDON/Mobimall Automotive BV
Aasterbergerweg 10
6101AD Echt
Nederland +31 (0)475 249 911
info@pordon.nl